4.02.2004 г., 18:46 ч.

За теб 

  Поезия
2572 0 2
Пак за тебе мисля аз.
Капката любов сърцето ми плени.
В миг душата ми за тебе плаче
и отново страдам аз без глас.
Сърцето ми отново в този миг мечтае.
Душата ми отново тебе тьрси.
Но ти сега си там дам далеч.
И аз за тебе саме спомен съм сега.
Зная помниш меналите дни.
Зная още можеш ти да ме обичаш, но дали...
Дали за тебе мога всичко да към пак...
и за мене само ти да мислиш...
Погледите ни в едно отново да се сливат...
И двама влюбени да бъдем пак...
Вечно аз и ти в ноща да бъдем...
Във този миг сърцето ми по теб изгаря.
Но ти сега си там далеч.
Погледа ти търся пак,
но аз за тебе само спомен съм сега...

© Лейди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Аз давам 6!Много ми харесва!
  • Тук определено Пепина каза всичко, което бих казал и аз, за това се ограничавам с този коментар, но за жалост с ниска оценка - 4.
Предложения
: ??:??