26.04.2008 г., 22:39 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
642 0 2
Всички ме питат защо съм толкова тъжна.
И аз самата отговора вече не знам.
Но какво му остава на човек да направи,
освен да страда, когато е сам...
Понякога искам да се усмихна, ала не мога.
Пак ме преследва твойто ухание
и отново възкръсва онази тревога,
от която измъкване няма...
Отново твоята сянка до себе си виждам,
отново чувам гласа ти студен,
но теб те няма, всичко е само илюзия,
ала те чувствам близо до мен.
Отнасям се в свят, в който ти ме отведе.
Протягам ръка, опитвам да те достигна.
Дали винаги ще бъдеш далече от мене
или следвайки сърцето си, ще те открия.

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??