7.08.2009 г., 0:34 ч.

За теб 

  Поезия
850 0 7

 

            Мисълта за теб

            ме събужда,

            целува,

            обърква,

            разтърсва,

            ранява,

            измъчва,

            изгаря,

            поглъща,

            разплаква,

            разсмива,

            вбесява  ме

            и ме влудява.

            Без мисълта за теб - умирам!

            С мисълта за теб заспивам.           

 

          

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??