10.05.2008 г., 18:51 ч.

За теб... 

  Поезия » Любовна
1245 0 2



        За теб...

Летният дъжд става все по-студен,

когато ти не си до мен... Помниш ли, когато

си тръгна и живота ми преобърна?
Всичко ли бе за теб игра? Или просто
с мен и с любовта се подигра!?

Спри! Не ми казвай да погледна

на живота от други очи, защото

от това не спира да боли...

Казваш  да бъда щастлив
и да продължа напред без теб, 
но не мога да направя аз това, защото

пак прегърнал съм сам нощта...

© Ноно Якимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красиво и истинско.Любовта винаги ще стои над нас-неспособните да я разберем и оценим както подобава.
  • Ще бъдеш щастлив без нея,тя ще бъде.
    По -силно ще подаряваш любов на някой и той ще познава силата ти-Незабравима любов.
Предложения
: ??:??