3.11.2007 г., 13:17 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
873 0 2

Една дума не казва нищо 
и в същото време крие всичко.
Също като вятъра, който крие водата.
Също като калта, която скрива цветята.

Един поглед не значи нищо 
и в същото време казва всичко.
Също като дъжда върху твоето лице
или стара карта на някакво съкровище.

Една истина не казва нищо 
и в същото време казва всичко.
Като огнище, което не изгасва.
Като камък, който ражда прах.

Ако един ден ми липсваш, ще бъда нищо 
и в същото време ще бъда всичко.
Защото в твоите очи са моите крила
и брега, където се давя.

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??