25.08.2009 г., 19:55 ч.

За Теб 

  Поезия » Любовна
469 0 0

Писна ми да ме забравят,

винаги ме нараняват,

жестока болка има в моите очи,

жесток дъжд в мен вали,

мислите за теб ме атакуват,

устните за твоите жадуват,

безсънни нощи, вечно, нямат край,

и мисля аз за миналия рай,

но за съжаление ти знай,

всичко хубаво си има край!

© Красимира Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??