Aug 25, 2009, 7:55 PM

За Теб 

  Poetry » Love
471 0 0

Писна ми да ме забравят,

винаги ме нараняват,

жестока болка има в моите очи,

жесток дъжд в мен вали,

мислите за теб ме атакуват,

устните за твоите жадуват,

безсънни нощи, вечно, нямат край,

и мисля аз за миналия рай,

но за съжаление ти знай,

всичко хубаво си има край!

© Красимира Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??