1.11.2011 г., 19:02 ч.

За теб 

  Поезия
749 0 3

 

 Нежно в мислите рисувам

приглушена, лека тишина.

Ти стоиш, а аз танцувам

с погледа ти във нощта...

 

Днес пътуваш пак към мене

труден път, за да си с мен,

и безмълвно ме целуваш

с  кимване за  "Добър ден".

 

 Гоним се безшумно скрити,

всеки в свойта самота,

но пък  с чувствата прикрити,

колко дълго да стоя?

 

© Бела Белица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??