6.10.2004 г., 10:24 ч.

За теб 

  Поезия
1313 0 0

Със стройната осанка,
с прекрасните очи,
със устните тъй страстни
сърцето ми плени.

Аз искам да целувам
тез устни и страни
и тебе да прегръщам.
До мене ти бъди!

© Иван Бояджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??