Oct 6, 2004, 10:24 AM

За теб 

  Poetry
1318 0 0

Със стройната осанка,
с прекрасните очи,
със устните тъй страстни
сърцето ми плени.

Аз искам да целувам
тез устни и страни
и тебе да прегръщам.
До мене ти бъди!

© Иван Бояджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??