29.12.2012 г., 12:13 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
651 1 2

 

Със устните меки, сънливи

будиш ме сутрин след сутрин.

И тихо нашепвайки думи свенливи,

рисуваш красиви мечти…

 

Спускаш ми бяла надежда,

горяща, пламтяща в искри,

не изпускам ръката ти нежна

и стискам я здраво, до болка дори...

 

Обвиваш ме, скриваш ме ти от света,

от всички и всичко ме браниш.

И в лекия облак на твойта душа

ти мене и себе си пазиш.

 

 

 

© Ивана Бойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??