31.08.2015 г., 17:39 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
618 0 0
За теб отново пиша,

за теб отново аз.
За теб и въздухът диша,
за теб мисля в този час.

 

За теб живота си давам,
на теб споделям всичко,
на теб това посвещавам,
на теб - искрено и лично.

 

Чети и усети колко те обичам,
за теб – умна и красива.
Виж как през редовете сричам
и моля се да си щастлива.

© Евгения Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??