28.10.2008 г., 22:22 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
717 0 1

Искам нежност да ти подаря,

да искря като звезда в нощта,      

да ме гледаш ти така далечна,

да ме видиш пак до тебе земна.

 

Искам с поглед аз да те погаля,

да те опиша в струнен стих,

да ме сънуваш ти въздушна,

да усетиш, че съм ти нужна.

 

Искам светлината да ти донеса,

да те докосна пак в утринта,

да запаля пламъка на обичта -

смисъла да си на таз земя.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??