8.12.2008 г., 0:13 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
840 0 9

Кой си ти?

Раздра ми сърцето,

вряза се в мен -

безпощадно.

И търсеше

спасение,

търсеше

любов.

Разкъсах се

на хиляди парчета,

за да ти дам това,

което имах.

И само

аз знам жертвите,

понесени

от мен,

за да съм

до теб!

 

 

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??