9.06.2017 г., 12:51 ч.

За теб... 

  Поезия » Свободен стих
295 0 3

От тук,
от сега,
от винаги...
Поздравявам този ден –
родил е теб!
Подарявм ти
горски поляни,
в цветове обляни,
с гиздави жълтури,
и срамлива мащерка...
Облаци лилави,
замрежели пълна луна,
камъни позеленели,
водещи в любимата гора...
От винаги,
и завинаги!
От мъждукащата 
в тъмнината светлинка,
на родния ти дом!
От няколко сърца,
пълни с топлина.
Очакващи теб,
от далече,
от най-близо!

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??