10.10.2018 г., 22:17 ч.

За теб... 

  Поезия » Любовна, Философска
358 1 0

Не мога да предам това, 
което в мен е!...
И няма как да срещна вечността, 
без твоята, лъчиста красота!...
Не мога да живея в пълнота,
без теб, любов!...
Ти моя си, 
несбъдната и сбъдната мечта!...
Да, тук, в сърцето и душата ми!
Във крехката ми, 
съкровена същност!
В очите ми, в ръцете, 
в усмиката, трептяща на лицето!...
Упование във всеки следващ ден!...
Пред теб съм все така смутен!...
Ела,...
ще те очаквам!
В прегръдка мъжка, 
непринудена и крепка!
Ела,...
за теб съм пристан, 
на вечно обновяваща любов!
Ела!...
За Теб съм свята светлина!...
Ела!...
Очаквам те, във свойта тишина!...

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??