7.04.2021 г., 16:04 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
241 0 2

Ела при мен, не се плаши,

аз имам нещо да ти дам.

Не са дворци, не са пари.

Ела при мен аз пак съм сам.

 

От дълго време, много дни

градя олтар, издигам храм.

Да бъдем двама, аз и ти,

копнееш тайно, вече знам.

 

Ела, във моя храм влезни,

за теб от обич го строя.

За тебе този химн звъни!

 

За теб е светло и блести!

Ела за моята душа,

сърцето ми без страх вземи!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Скитница!
  • "Ела за моята душа,
    сърцето ми без страх вземи!"
    Това са трелите на любовта!
    Красиво е!
Предложения
: ??:??