18.04.2008 г., 0:09 ч.

За теб 

  Поезия
838 0 0

Страстите в мен бушуват,
малки пламъчета в очите ми лудуват.
Неприлични мисли в съзнанието ми изплуват
и сърцето мое атакуват.

За теб си мисля мое мъничко момче,
за твоята усмивка като на дете,
за палавия блясък в очите ти игриви.
Нека заедно с теб потънем в мигове красиви.

Нека заедно се потопим в океан от нежност,
нека се загубим в морската безбрежност,
нека плуваме към синевата,
нека заедно посрещнеме зората.

Дарявай ме със обич всеки миг.
Целувай ме, не спирай, заслушай се във птичия вик.
Донеси ми цвете от луната.
Подари ми цялото щастие на Земята!

© Анита Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??