1.10.2007 г., 9:40 ч.

За теб да пиша 

  Поезия
612 0 5
За теб да пиша

Искаш
стихове да пиша,
чуства да изливам,
пред теб да се разкривам.

А ти потаен да останеш,
в сянка да се криеш.
От стихове омайни
сам любов да пиеш.

В душата ти не виждам,
как да се разчуствам?
Стихове да пиша,
обич щом не чувствам.

Любовта ти искаш,
но да е за тебе.
От моята да пиеш,
своята да криеш.

От любов такава
радост се не ражда.
Стиховете мрачни
само тя поражда.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??