4.12.2005 г., 11:00 ч.

За теб ли 

  Поезия
1218 0 5

За теб ли



Мразя те!-Лъжа те!...Само защото,
искам да страдаш така само както,
аз съм се свивала като малка гадинка,
а после оказвало се,че съм твойта картина,
която рисуваш пред всички когато,
тъгувам смирена за нашето лято,
за нашата обич,за туй помежду ни,
за всичко което ти срина със думи.
И искам да мразя аз всичко,но то пък,
се връща на мене със края си опак
и почвам да мисля,че нашето време,
за тебе било е единствено бреме..
Че приказка всичко за мене било е!
За тебе пък Ад ли!Кажи ми какво е?
Кажи ми какво съм пропуснала сляпа?
Кажи ми проспах ли,изпуснах ли края?
Или просто си крил от самото начало,
че начало "То" няма и всичко е вяло!
А аз будалата!Кажи ми на теб ли?
На теб ли се вричах с:"Обичам те веки!" ?
Кажи ми за теб ли живях във заблуда,
че може би даже на мен съм си чужда?
Е,сбогом тогава!Дано те намразя,
тъй искрено,както сълзите си мразя!
Дано най накрая за тебе забравя,
защото си спомен за тежка раздяла!

© Рени Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??