9.12.2013 г., 11:17 ч.

За теб, любими 

  Поезия » Любовна
536 0 0

За теб, любими

 

За теб, любими, света бих обиколила,

лек за болката ти да открия,

радостта в живота ти да върна,

сълзите от лицето да изтрия.

 

До тебе нощем тихо да заспивам,

милвайки те - зная, че боли,

с теб и твоите рани ще прегърна,

по равно кошмарите ти да делим.

 

В свят с болка и тревоги,

до теб избрал си ме да бъда,

когато невъзможното те сблъска,

във възможно аз да го превърна.

 

И нека да боли,

силни зная повече сме двама,

когато срива ни нощта

и утрото с нови сили ни изгражда.

© Доминик Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??