2.12.2007 г., 21:59 ч.

За теб, любов! 

  Поезия » Любовна
1358 0 6
Отвори прозореца и погледни Луната. Виж как ти се усмихва...
              И тихо ти мълви нежни слова за сладка нощ... Вгледай се в нея, усети ледената свежест на зимния вятър, чуй как ти шепти тихо любовта.
Кажи: "Здравей, моя любов - вечна и непримирима!"
          И любовта ще те чуе, ще дойде при теб и ще ти каже: "Щастлив ще си ти завинаги, щом си влюбен!"
          В този миг небето погледни, ще видиш нашите звезди...
         И любовта отново ще ти шепне: "Спри времето и люби... Люби душата, която люби твоята нежна душа..."
           И любовта ще те закриля...
         Тя обича тези, които мечтаят за нея... тези, които бленуват за нея ще бъдат възнаградени - ще се влюбят и ще я усетят - истинска и красива.
Любовта е смисъла на живота. Смисъл, който те кара да живееш...
           Да има някой, там някъде, из безкрайната вселена, който да жадува да те погледне в очите и да се влюби, да докосне душата ти и да я обикне завинаги, да прегърне сърцето ти и да го стопли...
                                                          Завинаги...
                                                               Завинаги...

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??