26.02.2009 г., 20:04 ч.

За теб, Любов 

  Поезия » Любовна
907 0 3
Всяко нежно съществувание
искам да споделя с теб.
Полъхът на вятъра...
Тишината в гората...
Песента на птиците...
Моята любима песен...
Твоят любим стих.

В топлата ти прегръдка
забравям за реалността,
всяка болка утихва.
Така нежно се докосват душите ни,
така свято и неразрушимо.

Обгръщайки те с любов
ще бъда толкова близо до теб
както песен до устните ти,
ще уловя всяка твоя въздишка.

А когато погледнеш в очите ми,
дъгата няма да е по-пъстра от тях.

Приюти любовта ми,
защото Блажен е този, който е обичан
цял живот.

© Стела Раденкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??