6.09.2016 г., 20:56 ч.

За теб, Любов 

  Поезия » Друга
376 0 1

За теб, Любов, и днес ще се разпиша,
макар и тъжничко да прозвучи,
дори и в болката си се опитвам
до мене неотлъчно да си ти.

Да съхраня завинаги в сърцето
усещането, че си с мен,
умението чисто на детето,
което е щастливо всеки ден.

И няма злоба и омраза
към никого на този свят
и извор е на радост и награда,
то е  като майски цвят.

Те - децата са ни дар
от Бога и са ни съдба,
привилегия, но не на господар,
а на родите, майка и баща.

И днес след толкова години,
макар със среброкосен чар,
със болка и със радост на половина
Благодаря, Любов, за този дар.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??