21.08.2017 г., 19:24 ч.

За теб, любов 

  Поезия » Любовна
787 1 2

Винаги съм се влюбвала

в невъзможното.

Исках го силно

и бързо отшумяваше.

 

Но с теб - година, две, три

и още чакам това чувство

да се изпари.

 

Не минава. Още сърцето ми

свива се при мисълта за теб,

а душата ми ридае

всяка нощ и ден.

 

Всичко в мен прошепва,

че иска те, но съдбата ни 

различна е,

тъй различна а...

 

© Пламена Райчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??