Aug 21, 2017, 7:24 PM

За теб, любов 

  Poetry » Love
789 1 2

Винаги съм се влюбвала

в невъзможното.

Исках го силно

и бързо отшумяваше.

 

Но с теб - година, две, три

и още чакам това чувство

да се изпари.

 

Не минава. Още сърцето ми

свива се при мисълта за теб,

а душата ми ридае

всяка нощ и ден.

 

Всичко в мен прошепва,

че иска те, но съдбата ни 

различна е,

тъй различна а...

 

© Пламена Райчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??