5.06.2018 г., 10:10 ч.

За теб, любов вечерно...Се събличам.... 

  Поезия » Любовна
480 4 23

Ще се гримирам,тежък  грим, вечерен
и като никога ще съм щастлива.
И розов ще е облакът ми черен.
Вечерна рокля на смъртта отива.

 

Веднъж ще се напия със шампанско
и като лятна буря ще танцувам.
Преглътна ли поредното фиаско
и дявола безсрамно ще целувам.

 

Да, но не пия и не се гримирам.
А дяволът на мене все прилича.
И още ми е рано да умирам.
За теб, любов вечерно...Се събличам....

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??