14.10.2007 г., 14:33 ч.

За теб, мамо 

  Поезия
752 0 2
Майчице моя, грижовна добра, какво бих правил
без твойте ценни съвети!
Когато ти не си до мен,  аз усещам  твоето отсъствие
твойте ценни съвети!
Ти си слънцето в живота ми, ти изгряваш всеки ден и час!
Ти си красива нежна и много добра!
Ти си слънцето в сърцето ми, не зная какво бих правила без теб
и твоята ангелска душа!
ОБИЧАМ ТЕ, МАМО!

© Милена Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??