30.10.2007 г., 0:22 ч.

За теб, приятелко  

  Поезия » Друга
1713 0 9
 

На твоето рамо мога само да плача,

не е нужно да крия сълзите си,

пред тебе мога да съм истинска,

мога да споделям мечтите си.

 

С мен си, когато празнувам,

до мен си, когато за него тъгувам,

не е нужно пред теб да се преструвам,

защото знаеш колко струвам.

          

 Не е нужно да го казвам,

знам, че го знаеш добре,

за теб, приятелко,

бих  дала цялото си сърце.

 

 

Посветено на приятелите ми (Ваня, Вики, Катя и Оля), обичам ви много.

© Вили Мотовили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??