25.03.2010 г., 21:24 ч.

За теб, приятелко 

  Поезия » Друга
3378 0 0


За теб, приятелко

 


За тебе, мила приятелко любима, 

пиша аз  тези редове,

нещичко за спомен

аз да ти оставя, 

за да грей усмивката

на твоето лице.


Недей забравя този ден

и спомни си, че аз много те ценя,

обичам те и те тача

като моя родна сестра.


Недей забравя щастливите моменти,

прекарани в смях и веселби,

пази ги  ти в сърцето си, където

завинаги остават те.

 

                                                                                   От твоята приятелка, която

                                                                                                                         много те обича!


                                                                                                      

© Петина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??