8.11.2008 г., 22:12 ч.

За теб, за мен 

  Поезия » Друга
792 0 4

               Домът ти - беше и мой.

                Страхът ти - не ми даваше покой.

Гневът ти - кръвожаден звяр за мен.

Безразличието ти - ужасът на моя ден!

 

Любовта ми - трън в окото за теб.

Страстта ми - често посещаван вертеп.

Верността ми като ненужна вещ.

Търпението ми - догаряща свещ!

 

 Кога ли ще забравя за теб?

© Виолета Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??