Домът ти - беше и мой.
Страхът ти - не ми даваше покой.
Гневът ти - кръвожаден звяр за мен.
Безразличието ти - ужасът на моя ден!
Любовта ми - трън в окото за теб.
Страстта ми - често посещаван вертеп.
Верността ми като ненужна вещ.
Търпението ми - догаряща свещ!
Кога ли ще забравя за теб?
© Виолета Попова Все права защищены