8.06.2010 г., 0:16 ч.

За теб зажадняла 

  Поезия » Еротична
1924 0 18

 

Когато докосвам твоите устни,

диви табуни от стихове препускат –

цялата Вселена прегазват.

 

Бързоструйно се спускат, дъхът ми поглъщат,

завличат без милост и малкото въздух

във мене останал.

 

Небеса ме прегръщат с твоите длани,

между пръстите ти в роса се превръщам -

като земята за теб зажадняла.

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??