12.04.2006 г., 20:38 ч.

За тебе! 

  Поезия
803 0 2
За тебе плача аз отново!
За тебе мисля в този час.
Теб аз чакам и неволно
за тебе викам с пълен глас.
За твоите целувки само тъгувам.
За нежните ти ласки жалея.
Искам пак лицето ти да милувам
и ръцете ти за мен да копнеят.
Искам пак безкрайните дни
единствено с теб да споделя.
и погълната от множество ярки мечти,
часовете си с теб да разделя.
Искам пак със теб да танцувам
и да ти разказвам за всяка тъга.
Заедно с теб аз да лудувам
и да проронваме ЗАЕДНО сълза по сълза.
Искам да бъдеш отново със мен
през онези студени, безкрайни дни.
Да срещам сърцето ти всеки момент,
когато душата ми заскърби.

© Хриси Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??