6.12.2008 г., 19:58 ч.

За тебе 

  Поезия » Любовна
1190 0 7

Как ще те любя ли???



 

Нежно, бавно, мелодично,



 

лек като перо,



 

движейки се хармонично,



 

ще слеем две тела в едно.



 

Ще бъда като струна,



 

ръцете твои ще творят



 

и във соната лунна



 

ще се моля да не спрат.



 

Ще изпия Божествения ти нектар



 

и ще милвам твоите листа,



 

коленичил като пред олтар



 

и ще поискам да умра...



 

Ах, ти, Божествено цвете,



 

нея любя,



 

а виждам тебе,



 

и когато тя трепери във екстаз,



 

аз чувам твоя глас...

© ЪЪЪ ------- Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??