1.05.2009 г., 23:19 ч.

... за тебе 

  Поезия » Любовна
752 0 2

                             … за тебе

 

Искам всичко да бъда за тебе:

вятър в мислите, силно бушуващ,

слънчев лъч във сърцето – потребен,

дъжд във жегите – мен да бленуваш!

 

Искам пролет да бъда – с надежда,

жарко лято със сънища мокри,

в пъзел есенен с теб да подреждам

зимна приказка, огън и… покрив …

 

Искам твоята жар-птица да бъда,

твоят феникс, от пепел роден!

Искам в този живот да пребъда

с теб до мене – до сетния ден!

 

Искам въздуха, който го дишаш,

да наситя с частици от мен!

Искам! Нека да спра да въздишам!

Целунú ме…

                 Добро утро, Ден!

 

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??