3.11.2013 г., 19:26 ч.

За тебе живея 

  Поезия » Любовна
598 0 3

За Тебе живея, Моя Любима,
за Тебе живея, Мое Сърце,
за Тебе живея, дано да те Има,

да Има Любов в твойте женски ръце!

В Душата си светла със вяра те нося 

и сутрин събуждам се с вихрен копнеж,

Прекрасна си в мойте мечти къдрокоси,

Прекрасна си в дневния, бурен кипеж!

Дано да те има, Теб - Слънце чудесно, 

дано да живееш до сетния ден,

когато, Любима, Ти Ангел Небесен, 

Света ще напуснеш - пак заедно... с Мен!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??