За Тебе живея, Моя Любима,
за Тебе живея, Мое Сърце,
за Тебе живея, дано да те Има,
да Има Любов в твойте женски ръце!
В Душата си светла със вяра те нося
и сутрин събуждам се с вихрен копнеж,
Прекрасна си в мойте мечти къдрокоси,
Прекрасна си в дневния, бурен кипеж!
Дано да те има, Теб - Слънце чудесно,
дано да живееш до сетния ден,
когато, Любима, Ти Ангел Небесен,
Света ще напуснеш - пак заедно... с Мен!
© Ангел Филипов All rights reserved.