26.04.2007 г., 19:53 ч.

За тебе обич ще живея... 

  Поезия
846 0 4
Вземи аромат от косите ми
и влей го в дълбоката нежност,

изпий ти сълза от сълзите ми,ь
дари ми и шепот и порив, и смелост!
Обгърни ти с дланта си мечтите ми,
в ръцете ти нека да стенат,
с любовна отрова убивай ги,
и нека така да живеят!!
В безсънните нощи - обичай ме,
обичай душата ми бяла,
докосвай със нежност очите ми,
сякаш други такива няма!
Изпивай ме жадно със устни горещи,
изстисквай от мене греховна наслада,
в отвъдното запалвай ми свещи,
накарай ги да не догарят...
Със вик разпалвай ги, да греят
и нека в огъня да видиш мене,
молитвено за теб ще пея,
за тебе, обич, ще живея!!!

© Катерина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??