29.05.2007 г., 23:00 ч.

За тебe, слънчице!  

  Поезия
1131 0 27


Не спирам аз да те мечтая.
Във мислите,
във стихове дори.
Не спирам обич да желая,
за теб, за мен,
в която да горим.
Не спирам аз
целувки да ти пращам,
по слънчевите, първите лъчи.
И моето „Обичам те!” изпява,
дъждът със летни,
влюбени сълзи.
Не спирам, слънчице!
Ще пиша.
За твоите усмихнати очи.
За твоята душа красива
и за щастливите ни дни.

 

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??