6.12.2017 г., 21:39 ч.

За тия, дето си отиват 

  Поезия » Друга
629 1 4

За тия, дето си отиват,
понякога е нужно да заплачеш;
гръдта от мъка да се свива,
домът ти ако дом за тях не значи.

Ония, дето ни напускат,
оставят незапълненост пространна,
но знай, че истинско изкуство
таи се в незарасналите рани.

Да страдаш тук не е излишно
(тъгата ни е странно примамлива)
тогаз мастилниците дишат
сами за тия, дето си отиват.

© Александър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??