6 дек. 2017 г., 21:39

За тия, дето си отиват 

  Поэзия » Другая
631 1 4

За тия, дето си отиват,
понякога е нужно да заплачеш;
гръдта от мъка да се свива,
домът ти ако дом за тях не значи.

Ония, дето ни напускат,
оставят незапълненост пространна,
но знай, че истинско изкуство
таи се в незарасналите рани.

Да страдаш тук не е излишно
(тъгата ни е странно примамлива)
тогаз мастилниците дишат
сами за тия, дето си отиват.

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??