3.01.2021 г., 15:03 ч.

За този плам виновна е нощта 

  Поезия » Любовна, Строги форми
658 0 10

Нажежени струни... Пъстра рокля...

Музика и танц се сливат страстно.

Чувственната песен сладкогласно

две сърца от обич чиста стопля.

 

В твоите коси, о, не напразно

розата ухае с цвят червен.

Аз поставих ти я там... За мен

черните очи блестят прекрасно.

 

Нашето фламенко е мечта,

която ще се сбъдне неизбежно.

В очакване горещо, а и нежно

със светлина е лунна... любовта.

 

И огън е, зад сцената - туптежно

за този плам виновна е нощта.

 

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??