Нажежени струни... Пъстра рокля...
Музика и танц се сливат страстно.
Чувственната песен сладкогласно
две сърца от обич чиста стопля.
В твоите коси, о, не напразно
розата ухае с цвят червен.
Аз поставих ти я там... За мен
черните очи блестят прекрасно.
Нашето фламенко е мечта,
която ще се сбъдне неизбежно.
В очакване горещо, а и нежно
със светлина е лунна... любовта.
И огън е, зад сцената - туптежно
за този плам виновна е нощта.
© Асенчо Грудев All rights reserved.