18.06.2013 г., 11:04 ч.

За три минути единствена 

  Поезия » Любовна
729 1 5

Не спирай никога да ме целуваш, чу ли?!

Дори когато дърпам се без право, безпричинно,

дори когато съм напук безумна, безразсъдна,

ината, твърдоглава и безпаметно обидна...

Бъди ми доживотната присъда!!!

 

Не спирай никога да ме желаеш, чу ли?!

Дори когато съм от слабост премаляла

и като дъжд валя поройно в устните ти,

когато съм разкъсана, но в дланите ти цяла...

За три минути нека да те вкуся!!!

 

Не спирай никога да ме преследваш, чу ли?!

Дори да тичам през глава от теб уплашена,

уплашена, че всеки миг се влюбвам

в живота ти. И случваш ми се страшно...

Дори след теб да ми е двойно трудно!!!

 

Не спирай никога да ме прегръщаш, чу ли?!

В очите ти нефритени ме вграждай 

и постели ме върху слънчеви заблуди,

за три минути направи ме важна...

Единствена ме направи да бъда!!!

 

 

 

© Ирина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??