2.11.2004 г., 10:43 ч.

За твоето щастие 

  Поезия
2107 0 0
Дали е истина, че искам
приятели да бъдем само.
Не, та аз чувствата притискам
за да се облегна на приятелското рамо.

В очите казах ти че те обичам,
ти отвърна ми, че искаш друга,
за това в приятелство сега се вричам -
щастлив да си да имам заслуга...

Именно за твойто щастие сега
отказвам се от своята любов,
потъпквам свойта самота
и давам ти само това, за което си готов.

© Яна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??