30.07.2008 г., 9:10 ч.

За твоята любов 

  Поезия
1214 0 6


Когато те гледам как спиш като дете,

когато усмихваш се насън,

как обръщаш се и дириш ме с ръце,

когато усетиш, че до теб не съм...

 

Тогава  знам, че те обичам.

Теб, мое мъж-момче.

И истински усещам колко може да боли

от Обич.

Река от кървава наслада в мен тече...

 

А очите ми са две звезди,  пламтящи

от пулсиращия по вените

Живот.

Създадена съм, знам, за нещо.

Създадена... за твоята любов.

© Калпазанче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??