Jul 30, 2008, 9:10 AM

За твоята любов 

  Poetry
1216 0 6


Когато те гледам как спиш като дете,

когато усмихваш се насън,

как обръщаш се и дириш ме с ръце,

когато усетиш, че до теб не съм...

 

Тогава  знам, че те обичам.

Теб, мое мъж-момче.

И истински усещам колко може да боли

от Обич.

Река от кървава наслада в мен тече...

 

А очите ми са две звезди,  пламтящи

от пулсиращия по вените

Живот.

Създадена съм, знам, за нещо.

Създадена... за твоята любов.

© Калпазанче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??