29.10.2010 г., 22:24 ч.

За удара бъди готов! 

  Поезия
596 0 7

 За удара бъди готов!


Ранил си ги сърцето и душата,

удари ги с измами и лъжи.

И в тях остава белег, безвъзвратно,

сега кървят и нека ти тежи!

И питаш ме защо съм безразлична,

защо обръщам настрани глава –

защото грешката, че те обичах,

не мога да си я простя.

Тежи ли ти, когато с неприязън

се вглеждам във очите ти така?

Това е болка – ти ми я показа,

предишната ми нежност изгоря.

Помни това, недей да го забравяш –

хората са силни, но с любов.

Спуснеш ли се първи да удариш,

    за удара бъди готов!

 

© Деница Красимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??