12.04.2009 г., 0:20 ч.

***(за вас) 

  Поезия
862 0 18

 

 

Нарциси днес купих.
Лалета 
и свежи клонки от върба.
Няма да ги нося вкъщи -
а вам, Цветя,
в букет ще подаря...

:)

© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??